Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Новини

Общи мерки за намаляване на разходите за съхранение, но не и за намаляване на качеството
Време за освобождаване: 2022-06-21 16:45:38  Хитове: 13
\\ enducting Разходите за съхранение трябва да се извършват при предположението за осигуряване на най -ниските общи разходи за логистика и не намаляване на общото качество на услугата и целевото ниво на предприятията.

1. Използвайте FIFO, за да намалите риска от съхранение. FIFO е един от критериите за управление на съхранението. Той гарантира, че периодът на съхранение на всеки съхраняван елемент не е твърде дълъг и рискът от съхранение се намалява.


2. Увеличете плътността на съхранение и използването на капацитета за съхранение. Основната му цел е да намали инвестициите в съоръжения за съхранение и да увеличи степента на използване на зоната за съхранение на единица, така че да намали разходите и да намали професията на земята.


3. Ефективната система за съхранение и местоположение е приета за подобряване на ефективността на складовите операции. Значението на местоположението на съхранение е местоположението на съхранения обект. Ако системата за позициониране е ефективна, тя може да спести много време за търсене, съхраняване и премахване, предотвратяване на грешки и улесняване на инвентара. Системата за местоположение на съхранение може да се управлява от напреднали компютри или чрез общо ръчно управление.


4. Използвайте ефективен метод за събиране и инвентаризация, за да подобрите трудността на работата на склада. Мониторингът на количеството и качеството на материалите за съхранение е благоприятно за овладяване на основната ситуация на складиране, а също така благоприятства за научния контрол на инвентара. В действителната операция някои грешки ще направят сметките непоследователно. Необходимо е да се схване действителното положение за съхранение във времето и точно, често да проверявате акаунти с картата на акаунта, за да се гарантира целостта на материалите за съхранение. Това е от съществено значение за ръчното управление или управлението на компютъра. В допълнение, редовното наблюдение също е важна работа за откриване на състоянието на съхраняваните стоки.


5. Ускорете оборота и увеличете продукцията на обема на единицата. Важният въпрос на модернизацията за съхранение е да се промени статичното съхранение в динамично съхранение, а бързият оборот ще донесе поредица от предимства: бърз резерв, висока ефективност на капитала и щети от малки стоки, увеличаване на складовата пропускателна способност, по -ниска цена и т.н. Специфични практики като използването на събиране и съхранение на единици, създаването на система за бързо сортиране, е благоприятна за реализирането на бързо напред, бързо, голямо навътре. Вземете различни операции, за да съживите активите. Входът на съоръженията за съхранение и оборудването може да се възползва само от пълно използване и той ще увеличи разходите само ако не бъде използван в употреба или само ниска ефективност. Предприятията за складиране трябва да вземат навременни решения и да се възползват от различни начини за лизинг, заемане, продажба и така нататък, за да съживят тези активи и да подобрят съотношението на използване на активите и оборудването.


7. Укрепване на управлението на труда. Заплатата е важна част от разходите за складиране, а рационалното използване на труда е основният принцип на заплатата на сестринския персонал. Китай е страна с трудови предимства, а заплатите му са сравнително ниски. Въпреки това, ефективното управление на труда, избягването на прекаляване, усилена работа или неефективно също е важен аспект на управлението на разходите.


8. Намалете разходите за управление. Разходите за управление са разходите и разходите за бизнес дейности и управленски дейности, включително такси за управление, бизнес такси, транзакционни разходи и т.н. Този вид управление на разходите трябва да бъде засилен, за да се намалят ненужните разходи и да намалят разходите. Необходимо е да се укрепи управлението, когато разходите за управление и управление често не успяват да генерират директни ползи и възвръщаемост и не могат да бъдат премахнати напълно. Средно натоварен багажник, мецанин и платформа, наклонена ъглова рафтове, багажник за натискане на гърба, Longspanrack, Rivet Rack, задвижване в багажник, багажник на картонени потоци, багажник за подреждане и друго свързано оборудване за съхранение.


welfor строго реализира ISO9001 , FEM10.2.02, SEMA, AS4084 и RMI стандарт във всички операции. Welfor предлага широка гама от продукти, които да отговарят на всичките ви нужди за обработка на материали

за обработка на материали: багажник за палети и конзолни багажници. Независимо дали търсите да попълните цял склад или се нуждаете от едно цяло оборудване, Welfor има решение за вас.


предишен: Общи мерки за нама...

Следващия: Характеристики и ...