Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Новини

Характеристики и производствен процес на устойчивост на леки дежурни степени
Време за освобождаване: 2022-06-22 14:22:00  Хитове: 9

top и долните панели на Welfor Light Duty Racking и изправени са свързани с свързване на пробиване и нит, структурата е сигурна и стабилна. Средният панел е свързан с предпазни щифтове, които са прости и удобни и могат да регулират произволни.


welfor приема марка, за да премахне ръжда и масло. Welfor също използва електростатичен прах, за да направи праховото покритие. Това може да бъде според цвета на изискването на клиентите. Той има предимствата на добрия външен вид, не е лесен за окисляване и лесен за изчистване. Лесното сглобяване на Welfor Light Duty е лесен, а стоманеният панел може да се регулира с разстоянието от 55 мм. Тя може да бъде свързана с много-group леки ракети, след като стопаните и панелите се обработват в полу-finished продукти, крайният процес е прахово покритие, тогава можем да пакетира и доставяме.


welfor е специализиран При производството на различни палети, конзолни багажници, среден багажник, мецанин и платформа, стелаж на ъгъла на фиксиране, багажник за натискане назад, дълга греда, багажник за нитове, задвижване в багажника, багажник на потока от картонени опаковки, багажник за подреждане и друго свързано оборудване за съхранение.


welfor строго реализира ISO9001, FEM10.2.02, SEMA, AS4084 и RMI стандарт във всички операции. Welfor предлага широка гама от продукти, които да отговарят на всичките ви нужди за обработка на материали&за обработка на материали: багажник за палети и конзолни багажници. Независимо дали търсите да попълните цял склад или се нуждаете от едно цяло оборудване, Welfor има решение за вас.


предишен: Общи мерки за нама...

Следващия: Проблеми в бързот...