Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.

Новини

Проблеми в бързото развитие на складовите стелажи
Време за освобождаване: 2022-06-22 14:24:02  Хитове: 20

За спецификацията на стеластта има два основни проблема: един е размерът, а друг е балансът на качеството и разходите. За да се проникне в"soul"на спецификацията на целия рафтове, всяка спецификация трябва да има основна структура, не е подходяща, не е прекалено голяма, рафинирана концепция е подходяща, какво е в позиция в цялата система за спецификация, фундаментална концепция е ясно, при формулиране на спецификации на прости, не сложни, тъй като спецификацията е зряла умения за всеобхватна и рафинирана. и да се научим от международните норми и да вземете рамката на международните норми като наша рамка за допълнително проучване на неговите идеи и методи.&#

 

third, трябва да укрепим колекцията от корен Материали, подобряване на изследванията на заявки, особено количествените спецификации, и обърнете повече внимание на обсъждането на класически случаи.

 

reality, правата на веригата за доставки на потребителите от Центърът на верижните предприятия, верижните търговци на дребно, дистрибуторите, производителите са близо, за да спасят прехода на рафтовете веднага Като е възможно, толкова много предприятия са разбрали, че изискват бързия напредък на цялата ефективност на експлоатацията на веригата за доставки.

 

рафтовете за съхранение са били в стабилна фаза. Разнообразието , качество, функция на текущия рафт е ключът. Има липса на постоянен стандарт в производството и прилагането на рафтовете в Китай, което се отрази на развитието на индустрията.

 

welfor е специализиран в производството на различни палети, багажник на конзолата, багажник със среден натоварване, мецанин и платформа, наклонена ъглова рафтове, багажник за натискане, longspanrack, багажник за нитове, задвижване в багажника, картонен поток Друго свързано оборудване за съхранение.

 

welfor строго реализира ISO9001, FEM10.2.02, SEMA, AS4084 и RMI стандарт при всички операции. Welfor предлага широка гама от продукти, които да отговарят на всичките ви нужди за обработка на материали

за обработка на материали: багажник за палети и конзолни багажници. Независимо дали търсите да попълните цял склад или се нуждаете от едно цяло оборудване, Welfor има решение за вас.

предишен: Характеристики и ...

Следващия: No